V objektu marofa, v prostoru nekdanje štale smo uredili prostor za degustiranje naših izdelkov. Pri tem smo se trudili, da bi ohranili vse arhitekturne karakteristike prostora. Z vidnim opečnim obokom, ki se pne nad prostorom ga dodatno osvetlili, ter ga tako izpostavili. V prostor, kjer je nekoč bilo okno, smo le tega povečali ter omogočili pogled na prašiče, ki jih redimo. Tla in pohištvo, pa smo skupaj z okoliškimi mojstri izdelali iz smrekovega lesa, ki smo ga posekali v našem gozdu. Pri opremljanju in tipu miz pa smo še posebej pazili, da se navezujejo na preteklost hkrati pa smo jim pridali modernejši videz. Prostor je tako opremljen za degustacijo do petdeset oseb.

Grabnarjeva degustacija

Naš osnovna degustacijska ponudba zajema, predstavitev in ogled kmetije ter predelovalnih prostorov, degustacijo naših izdelkov v Stari štali, ter domač jabolčni sok, toukuc (prevreti jabolčni mošt) ali vino. Degustacijski meni se lahko razlikuje glede na letni čas. Izdelke boste lahko tudi kupili.

Cena: 6,00€/osebo

Pošljite nam povpraševanje »

Izlet po Taboru z degustacijo

V prihodu v naš kraj vas bomo pričakali in vas brezplačno popeljali po naši občini in vam jo na kratko predstavili. Prvi postanek boste tako imeli v Pepelovem čebelarskem muzeju, kjer boste ob medenem pecivu in medici izvedeli več o pridelavi medu skozi čas. Predstavljeni pa vam bodo tudi izdelki iz medu ter čebeljega voska. Nato boste pot nadaljevali do farne cerkve, kjer vam bo predstavljena kratka zgodovina cerkve ter edini krstni kamen arhitekta Jožeta Plečnika izven Ljubljanske Škofije. Ker pa se po krajšem ogledu prileže kaj za pod zob boste potepanje nadaljevali do nas, kjer vam bomo pripravili Grabnerjevo degustacijo, ob tem pa vam bomo predstavili našo kmetijo ter preostale izdelke. V kolikor boste imeli čas pa boste pot lahko nadaljevali do Lisjakovega Ribnika, ki leži v osrčji Miklavških gozdov, kjer si boste lahko privoščili kavico in kratek sprehod ob ribniku. Degustacijski meni se lahko razlikuje glede na letni čas. Izdelke boste lahko tudi kupili.

Cena: 8,00€/osebo

Pošljite nam povpraševanje »

Dodatna ponudba

Staro štalo lahko vzamete tudi v uporabo za svoj dogodek. Cena uporabe prostora je 150€.

Z Gostinstvom Lisjak se lahko dogovorimo tudi za postrežbo različnih menijev. Cena je odvisna od menija.

V sodelovanjem KGZS izpostavo Celje pa vam lahko organiziramo tudi izobraževanje na kmetiji.

Pošljite nam povpraševanje »